Bratianu Business Center

Bucureşti, Sector 1, Bulevardul I.C. Bratianu, Nr.10

Descriere clădire

istoria locației actualei clădiri începe în secolele XV și XVI, când clasa mijlocie emergentă a ridicat aici conacele și magazinele sale. Următoarele proprietăți construite pe site au aparținut unor familii faimoase și influente, cum ar fi boierul Doicescu și Lazar Kalinderu, administratorul hotelului Coltea Inn.
În secolul al XX-lea, Banca Landă Rurală l-a însărcinat pe arhitectul Paul Smarandescu să creeze o clădire nouă și clasică care să servească drept sediu al instituției. Actuala clădire a fost construită între anii 1924 și 1926, în stil neoclasic, cu accente baroce.
Paul Smarandescu este unul dintre cei mai importanți arhitecți români și este renumit pentru clădirile sale neo-române destinate instituțiilor publice și private.

Afișați pe hartă

Datorită locației sale exclusive, Centrul de Afaceri Bratianu este conectat la principalele hub-uri și rute comerciale ale Bucureștiului: Piața Universității, Bd. Magheru, Bd. Regina Elisabeta, Piața Unirii, Bd. Carol I și centrul istoric al Bucureștiului.
Amplasat în inima cartierului comercial și de afaceri din București, clădirea are o poziție ideală pentru utilizări comerciale și de birou. Site-ul beneficiază de vizibilitate ridicată și de un aflux substanțial de clienți potențiali, capabili să genereze o conștientizare pozitivă și loialitate.
Accesul la Centrul de Cladiri Bratianu este usor prin intermediul unei masini private. Chiriașii și clienții pot folosi parcarea publică situată la 5 minute distanță de clădirea din Piața Universității Paking, Sfântul Gheorghe și Piata Unirii.

Termeni comerciali

Informații clădire

  • Statusul proprietății Existentă
  • Suprafața totală a clădirii 3 113 m²
  • Raport parcare la suprafață închiriată -
  • Certificare clădire verde -
  • Data finalizării lucrărilor de renovare 2015
  • Suprafața totală de spații de birouri din clădire 2 000 m²
  • -

Facilitati

  • Bancomat

Amenajare standard

Vă interesează această ofertă?

Sunați-ne și aflați mai multe

Puteți să vă lăsați numărul de telefon și vă vom contacta

Spații birouri similare

Formular de contact

Completati formularul

*
*
*
*