Declarație de confidențialitate

Cine suntem

iO Partners, împreună cu filialele și companiile sale afiliate, este un lider mondial în domeniul furnizării de servicii de administrare a valorilor imobiliare și a investițiilor.

Angajamentul nostru legat de confidențialitate

Ne asumăm responsabilitatea de a proteja informațiile personale care ne sunt furnizate. Această declarație explică modul în care facem acest lucru. Ea stabilește modul în care tratăm informațiile personale pe care le deținem, modul în care le protejăm, și explică drepturile dvs. legate de confidențialitate (dacă este cazul).

Dacă modificăm această declarație de confidențialitate:

iO Partners poate actualiza periodic această declarație de confidențialitate. Când trebuie să facem acest lucru, declarația revizuită va fi afișată pe această pagină și, după caz, sub formă de notificare pe pagina noastră de pornire. Vă recomandăm să consultați periodic această pagină pentru a vedea toate modificările pe care le-am făcut.

Informațiile personale pe care le colectăm:

Când colectăm informații personale, suntem deschiși în legătură cu modul în care le vom folosi.

Colectăm informații:

 • prin intermediul site-ului nostru web sau prin intermediul site-ului web al companiilor noastre afiliate, de exemplu nume, adrese sau detalii de e-mail;
 • de la întâlniri cu personalul sau cu contactele de afaceri, de exemplu prin schimbul de cărți de vizită sau prin colectarea de informații în cadrul unor conferințe sau evenimente de afaceri;
 • pe care ni le furnizați în legătură cu serviciile pe care le furnizăm, de exemplu în legătură cu un contract de închiriere sau de leasing;
 • pe care le utilizăm pentru a vă valida identitatea, cum ar fi un pașaport sau un document de rezidență.

Baza noastră juridică pentru prelucrarea informațiilor

Ne bazăm pe o serie de temeiuri juridice diferite pentru prelucrarea informațiilor personale și a informațiilor personale din categorii speciale. Acestea includ prelucrarea informațiilor personale când este în interesul nostru legitim să facem acest lucru, când este necesar pentru îndeplinirea obligațiilor din cadrul unui contract sau când este necesar pentru îndeplinirea obligațiilor care decurg din dreptul muncii. În cazul în care prelucrarea are la bază interesele noastre legitime, folosim informațiile personale pentru a ne desfășura activitatea și pentru a furniza serviciile care ni s-au solicitat. Colectăm doar informațiile furnizate în mod voluntar; nu aveți nicio obligație de a ne furniza informații personale. Cu toate acestea, dacă nu ne furnizați informații de care avem nevoie pentru a respecta legea sau pentru a ne desfășura activitatea, este posibil să nu putem oferi anumite produse și servicii.

Cum folosim informațiile dvs.

Folosim informațiile dvs. personale în conformitate cu toate legile relevante și le putem folosi în unul sau mai multe dintre următoarele moduri:

 • Putem folosi informațiile personale ale chiriașilor sau ale altor persoane fizice pe care ni le-ați furnizat pentru a desfășura activități precum gestionarea leasingului în numele dvs.
 • Putem folosi informațiile de contact pe care le furnizați pentru a răspunde solicitărilor dvs.
 • Putem folosi documente de verificare a identificării pentru a satisface cerințele legale și de reglementare de a vă confirma identitatea, ca o condiție pentru furnizarea serviciilor și a produselor iO Partners.
 • Putem folosi informații personale de natură financiară pentru a evalua eligibilitatea dvs. în raport cu produsele și serviciile iO Partners.
 • În cazul în care ne dați consimțământul, folosim informații personale pentru a vă oferi materiale de marketing și publicitate despre serviciile iO Partners; puteți renunța oricând contactând departamentul nostru de marketing la adresa office_romania@iopartners.com
 • Informațiile personale pot fi folosite pentru a vă informa despre servicii oferite de iO Partners care ar putea fi de interes pentru dvs.
 • Informațiile personale pot fi folosite pentru a optimiza cât mai mult experiența dvs. online, de exemplu, prin setarea modulelor cookie și adaptarea conținutul pe care îl vedeți pe site. Pentru mai multe informații, vizitați www.iopartners.com/cookies.
 • Informațiile personale pot fi folosite pentru a proteja securitatea spațiilor noastre și a celor pe care le administrăm pentru terți - de exemplu prin utilizarea sistemelor CCTV.

Cu cine partajăm informațiile personale

Putem partaja informațiile dvs. personale cu:

 • angajații iO Partners care au nevoie de ele pentru a-și îndeplini sarcinile;
 • organizațiile care susțin produsele sau serviciile pe care vi le oferim;
 • oricărei persoane căreia ne acordați permisiunea să i le partajăm;
 • organismelor oficiale pentru detectarea și prevenirea activității infracționale, spălării banilor, furtului, fraudei, terorismului, criminalității informatice.

Nu vom vinde niciodată informațiile dvs. personale și luăm măsuri pentru a vă menține detaliile în siguranță și securizate.

Cum ne puteți împiedica să vă contactăm

Dacă ne-ați oferit consimțământul de a vă furniza informații de marketing și alte informații, puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment contactându-ne prin e-mail la adresa office_romania@iopartners.com.

Unde păstrăm și unde prelucrăm informațiile dvs.

Putem transfera și stoca informațiile pe care le colectăm de la dvs. în afara Spațiului Economic European (SEE). Acestea pot fi prelucrate de către personal sau de către furnizorii noștri din afara SEE. Când facem acest lucru, ne asigurăm că informațiile sunt protejate în mod corespunzător.

Păstrarea informațiilor dvs. în siguranță

Ne angajăm să asigurăm implementarea unor măsuri de securitate adecvate pentru a proteja informațiile personale, oriunde s-ar afla, indiferent dacă sunt în formă electronică sau fizică. Pentru a face acest lucru, putem folosi o varietate de mecanisme, în funcție de locul în care sunt stocate informațiile și de relația dintre iO Partners și orice organizație beneficiară.

Drepturile dvs.

Dacă este cazul, puteți avea următoarele drepturi în raport cu informațiile dvs. personale:

Să solicitați o copie a informațiilor pe care le deținem

Puteți accesa informațiile personale pe care le deținem despre dvs. Pentru a face acest lucru, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa office_romania@iopartners.com. Nu există nicio taxă pentru furnizarea acestor informații. De asemenea, puteți solicita informațiile pe care ni le-ați furnizat într-un format care poate fi citit de echipamente de calcul, astfel încât să le puteți transfera unei alte organizații, dacă doriți.

Să ne solicitați să nu folosim informațiile dvs.

Dacă, din orice motiv, nu doriți să păstrăm sau să folosim informațiile dvs., vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa office_romania@iopartners.com. Poate fi necesar să păstrăm o parte a informațiilor dvs., din motive legale sau de afaceri, de exemplu pentru a respecta o cerință de reglementare.

Să solicitați corectarea informațiilor dvs.

Dacă credeți că informațiile pe care le deținem sunt incorecte, contactați-ne la adresa office_romania@iopartners.com, iar noi vom efectua verificările și corectările necesare. Ne angajăm să păstrăm informațiile personale exacte și actuale.

Cât timp păstrăm informațiile dvs.

Ne străduim să vă păstrăm informațiile atâta timp cât avem nevoie de ele din motive de afaceri sau legale legitime. Ulterior, le vom șterge într-un mod sigur și securizat. Dacă doriți să ștergem informațiile dvs., vă rugăm să ne contactați la adresa office_romania@iopartners.com.

Cum depuneți o plângere

Dacă trebuie să depuneți o plângere legată de modul în care vă gestionăm informațiile personale, vă rugăm să ne contactați direct la adresa office_romania@iopartners.com. Dacă nu sunteți mulțumit(ă) cu felul în care vă tratăm plângerea, puteți contacta autoritatea dvs. națională pentru protecția datelor, dacă este cazul. The National Supervisory Authority for Personal Data Processing Tel. +40 21 252 5599, Fax +40 21 252 5757 +40.318.059.211, anspdcp@dataprotection.ro.

Alte modalități de a ne contacta:

Dacă aveți orice alte întrebări cu privire la informațiile dvs. personale, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa office_romania@iopartners.com.

Pentru toate întrebările care nu sunt legate de informațiile dvs. personale, vă rugăm să ne contactați office_romania@iopartners.com.

Formular de contact

Completati formularul

*
*
*
*