Căutare de birouri și negocieri

Căutarea celui mai bun birou începe prin găsirea proprietății care să se potrivească nevoilor voastre. Noi vă reprezentăm interesele de la începerea căutării și până la negocierile finale.

Având în vedere cunoștințele, experiența și contactele pe care le avem la nivel local, acest proces este mai ușor de înțeles și vă ajută să economisiți timp și bani.

  • Experiență de neegalat în renegocieri și relocări
  • Consolidări și optimizarea spațiului
  • Sprijin în achizițiile de birouri pentru noii intrați pe piață
  • Cunoașterea aprofundată a pieței
  • Comparații financiare și nefinanciare
  • Obținerea celor mai buni termeni comerciali
  • Suport post-tranzacție

Veți fi în spațiul potrivit la momentul potrivit și veți putea să vă concentrați asupra a ceea ce contează cel mai mult – conducerea unei afaceri de succes.

Design și Construcție

Un mediu de lucru care te inspiră și un design inovator vă pot transforma proiectul imobiliar într-un birou de care oamenii voștri vor fi mândri. Echipa noastră de arhitecți, designeri de interior, ingineri și contractori, condusă de un project manager iO Partners, este alături de voi de la etapa incipientă și până la faza de construcție. Aceștia își folosesc abilitățile și talentele pentru a proiecta noul tău birou, spațiul la care visezi. În timp. În buget. Haideti să proiectăm și să construim împreună!

Consultanță tehnică

Viziunea voastră ne inspiră să furnizăm proiecte care influențează în mod pozitiv oamenii și afacerile. Vă asigurăm un management al costurilor proactiv. Indiferent dacă aveți un singur birou sau mai multe locații, iO Partners vă poate ajuta să vă construiți spațiul de la zero, să refaceți o zonă existentă, să vă mutați sau să vă extindeți. Folosim abilitățile noastre tehnice, combinate cu cunoștințele pe care le avem în domeniul imobiliar commercial, pentru a oferi consultanță și soluții concentrate pe obiectivele, strategiile și așteptările voastre.

Suntem aici să vă ajutăm

Vă stăm la dispoziție pentru a răspunde nevoilor voastre din domeniul imobiliar. Contactați-ne:

Maria Florea

Maria Florea

Key Client Director

Claudia Cetatoiu

Claudia Cetatoiu

Corporate Transaction Director

Contactați consultanții iO Partners

Formular de contact

Completati formularul

*
*
*
*