Microsoft se muta in Campus 6

Skanska a închiriat catre Microsoft România 22,905 metri patrati de spații de birouri și 500 de locuri de parcare în complexul de birouri Campus 6, în București România și se va muta în al treilea trimestru din 2020.

Microsoft a fost asistată de compania de consultanță imobiliară JLL, in identificarea celui mai bun spațiu pentru relocare și negocierea termenilor de închiriere.

,,Microsoft a decis să își consolideze și extindă activitățile în Romania, în partea de centru-vest a Bucureștiului, o zonă care oferă condiții de lucru excelente pentru angajați. Suntem încântați că am fost implicați într-una dintre cele mai mari tranzacții de birouri care s-a încheiat în București în ultimii 6 ani'', a declarat Maria Florea, Head of Office la Agency JLL Romania.

Complexul Campus 6 va fi gata în 2022 fiind format din patru clădiri de birouri cu o suprafață totală închiriabilă de aproximativ 81.000 m2 și o grădină urbană de 7.500 m2.

Situat la intersecția a două bulevarde principale, Iuliu Maniu și Vasile Milea, complexul beneficiază de vizibilitate excelentă, asigurând un acces foarte bun la mijloacele de transport în comun (stație de metrou chiar peste stradă și tramvaie, autobuze, troleibuze la o distanță de 50 m).

Aplicația mobilă Campus 6 va conecta toate serviciile din complex și din vecinătate, furnizând informații despre clădiri, știri despre evenimente, oferind servicii precum livrare de mâncare în complex și servicii de mentenanță. Mai exact, aplicația este parte a sistemului Connected by Skanska care integrează funcționalitățile inteligente, cu facilitățile de interacțiune pentru comunitățile din cadrul complexului de birouri.

Utilizatorii vor avea la dispoziție serviciu de car sharing, precum și locuri de parcare pentru mașini electrice cu stații de încărcare rapidă. De asemenea, cei care vin cu bicicleta la birou găsesc în interiorul clădirii vestiare si dușuri.

Clădirile în care se va muta Microsoft vor fi certificate LEED Gold si WELL Silver, fiind construite conform principiilor Skanska de dezvoltare sustenabilă, cu grijă și respect pentru mediu și wellbeing-ul chiriașilor.

Formular de contact

Completati formularul

*
*
*
*