Orase Regionale Office Snapshot T3 2020

Conectați-vă pentru a descărca raportul (1.98 MB)

Raportul pieței de birouri din orașele regionale oferă o prezentare generală a pieței cu privire la centrele de birouri regionale din România și oportunitățile pe care le pot oferi chiriașilor de birouri, dezvoltatorilor imobiliari și investitorilor. Piețele regionale pot oferi alternative atractive, precum și spațiu pentru extindere și creștere suplimentară în România.

Urmând o tendință naturală, principalii ocupanți internaționali de birouri au gravitat către capitala României, București, de departe cel mai mare oraș din țară, cu aproximativ două milioane de locuitori, fără a lua în calcul zona metropolitană.

Atât dezvoltatorii internaționali, cât și investitorii imobiliari își încep de obicei investițiile în România cu Bucureștiul.

Cu toate acestea, pe măsură ce economia românească se maturizează și se extinde, dar și pe măsură ce salariile medii cresc și nivelurile șomajului sunt din ce în ce mai mici, atât investitorii imobiliari, cât și ocupanții de birouri caută să se extindă dincolo de București, pentru a profita de potențialul de dezvoltare al României.

Vedeți alte rapoarte

Formular de contact

Completati formularul

*
*
*
*