JLL își consolidează echipa cu doi specialiști în Workplace Strategy și Arhitectură

Compania de consultanță imobiliară JLL își extinde aria de soluții pe care le oferă pieței din Romania, iar cu acest scop completează echipa locală aducându-le pe Corina Vlădău, pe poziția de Workplace Strategy Director și pe Adriana Andrei, pe poziția de Senior Arhitect în cadrul diviziei Tetris Design & Build.

 Corina și Adriana au împreună peste 20 de ani de experiență în proiectarea și implementarea soluțiilor de arhitectură și design interior. Anterior au lucrat împreună în companii precum Mobexpert Office, unde Adriana a coordonat departamentul intern de arhitectură, iar Corina a configurat și integrat soluții de amenajare pentru spații de birouri în calitate de senior project manager. 

 Corina se va ocupa de implementarea soluțiilor de Workplace Strategy pentru companiile care au birouri în România, iar venirea ei completează ariile de expertiză pe care JLL le are de aproape 15 ani pe piața locală. Pe lângă experiența profesională, pregătirea ei academică în segmente precum design interior, antropologie sau economie vor contribui la definirea strategiei de realizare a proiectelor dintr-o perspectivă umanistă, human centered design. Vom explora și valorifica împreună soluții noi la problemele vechi pentru a oferi clienților noștri calitatea unui mediu de lucru definit de un design informat și inovator în care angajații lor să poată prospera.

 Adriana este membru OAR și are o experiență de peste 10 ani în planificarea spațiilor și dezvoltarea conceptelor de arhitectură și design interior pentru clădiri de birouri, construcții rezidențiale sau spații comerciale. Proiectele pe care le-a coordonat în calitate de lead architect au fost recunoscute prin premii obținute în cadrul Anualei de Arhitectură. Adriana se va alătura diviziei Tetris în România și va colabora îndeaproape cu departamentele de Project & Management Services, Office și Workplace Strategy Solutions ale JLL, strategia fiind de a avea o echipă cu competențe diversificate și integrate.

 Soluțiile de Workplace Strategy se referă la proiecte personalizate de utilizare a spațiilor de birouri în funcție de nevoile angajatorilor, dar mai ales ale angajaților, astfel încât aceștia să fie cât mai productivi, dar în același timp să se simtă și în siguranță.

 Fără îndoială, biroul va continua să joace un rol esențial în definirea modului în care oamenii lucrează. Noul loc de muncă este unul care promovează inovația și colaborarea, dar și unul care acordă un loc primordial sănătății, stării de bine și flexibilității.

 Workplace Strategy presupune îmbinarea tuturor acestor cerințe, care începe cu analiza spațiilor existente. Pe baza analizei se proiectează structura și designul astfel încât să favorizeze colaborarea și interacțiunea între colegi în zone sigure. Soluțiile digitale care creează spații productive, interactive și durabile sunt din ce în ce mai utilizate. În plus, mobilierul de birou este personalizat, pentru a susține confidențialitatea și confortul, pentru a optimiza productivitatea și în paralel să îndeplinească cerințele legate de siguranța sanitară.

 Divizia Tetris a JLL a fost lansată în 2020 pe piața din România și completeaza gama de servicii cu care venim în întâmpinarea cerințelor și nevoilor partnerilor noștri.

 Tetris are la bază conceptul de soluții personalizate de amenajare a spațiilor (turnkey fit-out), fie că vorbim de birouri, locuințe, hoteluri etc. Acest concept acoperă fiecare stadiu al unui proiect de amenajare a spațiilor: consultanță, programare, conceptul de design interior, spațiul de lucru, planificarea spațiului, cost, angajarea subcontractorilor proceduri administrative, coordonarea și recepția lucrărilor.

 ”JLL înțelege nevoile partenerilor și își completează echipa cu încă doi specialiști cu experiență în domeniul arhitecturii și al designului, iar Corina și Adriana vin exact cu competențele de care piața are acum nevoie. Astfel, JLL continuă să le fie alături în adaptarea și implementarea celor mai bune strategii privind spațiile de lucru în contextul provocărilor actuale. Locul în care muncim nu mai este doar un birou.  Acum, mai mult ca niciodată, companiile au oportunitatea să analizeze de ce tip de spațiu de birouri au nevoie, bazat pe procentajul angajaților care lucrează de acasă sau de în birou, și cel mai important, de ce au nevoie angajații pentru a performa și pentru a se simți în siguranță”, a declarat Silviana Petre Badea, Managing Director JLL România.

Trimiteți articolul

Formular de contact

Completati formularul

*
*
*
*