Acronis, lider mondial in securitate cibernetica, intra in Romania

Acronis, lider global în domeniul securității cibernetice, a deschis primul birou în București. Cu sprijinul JLL, Acronis a închiriat un spațiu de birouri în Orhideea Towers, dezvoltat de CA Immo în zona de centru-vest a Bucureștiului. JLL a reprezentat Acronis în timpul procesului de identificare a spațiului necesar deschiderii biroului și a negocierii termenilor de închiriere.

”România rămâne o destinație atractivă pentru companiile IT&C care caută noi piețe pe care să își extindă operațiunile. Suntem în contact cu mai mulți jucători internaționali care privesc România ca pe un pas următor pentru extinderea lor și suntem foarte bucuroși că le putem oferi clădiri precum Orhideea Towers care să răspundă perfect nevoilor lor imobiliare ”, a declarat Mădălina Marinescu, consultant în cadrul departamentului de birouri al JLL România, care a reprezentat Acronis în tranzacție.

Acronis este o companie globală cu sediul în Singapore și Elveția. Soluțiile sale sunt furnizate unui număr de peste 5,5 milioane de utilizatori casnici și de 500.000 de companii, dintre care și cele care sunt incluse în Fortune 1000, printre clienți fiind și cele mai mari echipe sportive profesionale. În ultimii ani, Acronis a deschis birouri în noi locații și regiuni pentru a răspunde creșterii globală și cererii pentru noi generații de tehnologii din domeniul securității cibernetice. Noul birou românesc va deveni un punct de sprijin important pentru deservirea pieței românești - și a Balcanilor în general - în era post-Covid.

Cu sprijinul JLL, Acronis a găsit cea mai potrivită locație care să fie în linie cu nevoile companiei și a închiriat 600 de metri pătrați de spații de birouri în Orhideea Towers. Acronis are în vedere în ca în perioada următoare să crească activitatea biroului din România, unde inițial vor lucra 60 de angajați. Compania dezvoltă tehnologii de securitate cibernetică, incluzând soluții de stocare hibridă, soluții antimalware.

”Am deschis cu succes un nou birou în ciuda limitărilor pandemiei. Acum vom putea extinde operațiunile noastre în regiune și vom folosi resurse noi pentru creștere globală. Acronis a oferit deja pieței soluții de protecție unice și ușor de utilizat, cum ar fi Acronis Cyber Protect, Acronis Cyber Cloud și altele. Și sunt sigur că noua noastră echipă din România va ajuta compania să dezvolte noi tehnologii avansate și să deservească mai bine clienții locali ", a declarat Ivan Doudin, directorul regional de vânzări Acronis.

România a devenit a doua țară din regiune în care JLL a consiliat Acronis în procesul de extindere. Anterior, JLL România a reprezentat compania în închirierea a 1.700 mp de birouri în Sofia. Biroul din Bulgaria a devenit deja unul dintre cele mai importante centre de cercetare și dezvoltare ale Acronis. Se așteaptă ca noul birou din România să devină, de asemenea, un nou centru de expertiză IT și inovație în toată regiunea Balcanilor.

 

Trimiteți articolul

Formular de contact

Completati formularul

*
*
*
*